• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid har pengene klar til Eriksen-køb: Kan nemt overbyde Tottenham

Foto: Getty Images

Real Madrids pengetank kan sagtens matche det, som Tottenham har tilbudt Christian Eriksen

Af tipsbladet.dk

Rygterne om Christian Eriksens fremtid har stået på i lang tid, og i øjeblikket er historierne i særligt den spanske presse rettet mod, at den danske landsholdsspiller skal til Real Madrid allerede til januar.

En af årsagerne til interessen fra den spanske storklub handler angiveligt også om, at det eftersigende ikke har de store problemer med at finde pengene til Eriksen, hvis det skulle blive til et klubskifte om et par måneder. 

Læs også:Juventus prøver at hente Eriksen: Vil smide Rabiot ind i handlen

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her bliver der peget på, at lønniveauet for Eriksen ikke er et problem. Det skyldes, at de har fundet frem til, at Tottenham har tilbudt danskeren en ny kontrakt, som vil give danskeren en årsløn på 44 millioner kroner.

Læs også:Eriksen efter schweizisk påstand: Det var med vilje

Det er en løn, som den spanske hovedstadsklub kan matche uden de store problemer, forlyder det. Hvis man sammenligner med eksempelvis med spillere som Luka Modric og Toni Kroos, som tjener omkring 80 millioner kroner om året. Her vil det blive et trin lavere for Eriksen, som kommer til at ligge sammen med spillere som Casemiro, Varane og Carvajal i indkomst.

Hvis Eriksen skal skifte til januar, kræver det, at Real Madrid og Tottenham bliver enige om en pris. I sommer skulle den have været på 520 millioner kroner, men da den danske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer, falder prisen. Hvis det ikke bliver i januar, kan Eriksen skifte gratis til sommer.

Læs også:Hareide ånder lettet op: Kasper er verdensklasse og redder os

Læs også:Højdepunkter: Se Schmeichels superredninger og Poulsens sejrsmål

Læs også:Eriksen: Schmeichel leverede og så vinder vi 1-0

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...