• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid kunne ikke knække Leganes

Real Madrid kunne ikke knække Leganes
Foto: Getty Images

Værterne kom foran inden pausen, og Real Madrid fik udlignet, men Leganes forsvarede sig godt og fik et enkelt point.

Af tipsbladet.dk

Som vanligt var Martin Braithwaite med fra start for Leganes, som mandag aften tog imod Real Madrid i La Liga. Danskeren noterede sig for en assist inden pausen, men gæsterne fik udlignet, og Leganes knoklede 1-1 i hus.

Det lignede længe, at holdene skulle gå til pause uden scoringer i en meget chancefattig første halvleg, men hjemmeholdet ville det anderledes. Efter en lang bold ind i feltet fik Braithwaite tilkæmpet sig bolden, som han fint lagde tilbage til Jonathan Silva, der kunne score til 1-0.

Real Madrid tog initiativet efter pausen, og der var ikke spilet mere end en håndfuld minutter, da Modric fik sendt Benzema i dybden. Franskmandens første afslutning blev reddet, men på returen kunne han gøre det til 1-1 med sit 18. sæsonmål.

Gæsterne forsøgte at presse på, og det resulterede i chancer til hjemmeholdet. Faktisk havde Youssef En Nesyri bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Mere blev det ikke til for nogle af holdene, og dermed satte storklubben for 13. gang i sæsonen point til. De indtager fortsat La Ligas tredjeplads, som næppe kommer i fare.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...