• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-legende vil være spansk fodboldpræsident

Foto: Getty Images

Iker Casillas har besluttet at stille op til næste valg i fodboldforbundet.

Af tipsbladet.dk

Den tidligere Real Madrid-målmand Iker Casillas ønsker at stille op til det næste præsidentvalg i det spanske fodboldforbund, RFEF.

Det skriver den spanske avis AS.

Læs også:Real Madrid i skuffelse: taber til oprykkerhold

Det kommende valg vil finde sted i efteråret, men kan måske blive fremskudt til før EM-slutrunden. Den nuværende præsident er Luis Rubiales, som har siddet siden 2018.

38-årige Iker Casillas stod på mål for Real Madrids førstehold fra 1999 til 2015, hvorefter turen gik til FC Porto i nabolandet.

Læs også:Ronaldo havde historisk aften: Slår vild Champions League-rekord

Den tredobbelte Champions League-vinder har desuden spillet hele 167 A-landskampe siden 2000. Den spanske legende var blandt andet landsholdsmålmand under de succesfulde år fra 2008 til 2012, hvor holdet vandt VM og to gange EM-guld. 

Læs også:Sergio Ramos tangerer Casillas' rekord

Læs også:Lars Olsen hylder rekord-Ramos: Men han er kluntet

Læs også:Porto giver Casillas træner-rolle: Venter karrierestop om hjørnet?

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...