• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid melder klart ud til United: Fingrene væk

Foto: Getty Images

Real Madrid har på ingen måde tænkt sig at sende Raphael Varane til Manchester United, som der ellers har været rygter om igennem den seneste tid.

Af tipsbladet.dk

Der er altid transfersnak omkring Real Madrid, og det samme gøre sig i den grad gældende omkring Manchester United. Det er heller ikke ualmindeligt, at der er rygter om, at de to klubber gerne vil have hinandens stjerner, men på det seneste er et rygte taget til i styrke.

Det er meldingerne omkring, at Manchester United meget gerne vil hente Real-forsvarer Raphael Varane til Old Trafford, og at man aktuelt skulle være i gang med at forberede et stort tilbud.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Tyrkisk storklub følger tre Superliga-profiler

Rygterne er nået så vidt, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane blev bedt om at kommentere på dem forud for weekendens udekamp i La Liga mod Villareal:

- Det er ikke kun mig, der gerne vil beholde ham. Han er en vigtig del af klubben, og vi var heldige, da det lykkedes os at bringe ham til klubben. Varane har haft en fantastisk karriere, og han har opnået meget her i klubben. Der er ingen tvivl om, at han på ingen måde er til salg, siger Zinedine Zidane på pressekonferencen og fortsætter:

Læs også:Lårskadet Sergio Ramos ventes ude af topkampe

- Det er den helt klare og ærlige melding fra os. Vi kan jo ikke få folk til at stoppe med at snakke, og der bliver også snakket om andre spillere fra klubben end lige Varane. Men for ham er mit standpunkt klart, og jeg er sikker på, at det stemmer overens med klubbens også, melder Zidane.

Raphael Varane kom til Real Madrid i 2011, og siden har han vundet tre spanske mesterskaber og fire Champions League-titler i den spanske hovedstad.

Læs også:Store skadesproblemer i Real Madrid

Læs også:Sverige taber og rykker ned i Nations League

Læs også:1. divisionsspiller bankede Pogba og co.: Ingen troede på os

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...