• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-profil afviser rivalerne

Foto: Getty Images

Real Madrid-spilleren modtog et kontrakttilbud fra rivalerne, men takkede nej.

Af tipsbladet.dk

Efter denne sæson udløber Lucas Vazquez kontrakt med Real Madrid, og flere klubber har været meldt interesserede i den alsidige kantspiller.

En af dem har været bysbørnene Atletico Madrid, som i denne sæson er i en hård kamp med Real Madrid og FC Barcelona om titlen. Ifølge den spanske avis AS har Atletico Madrid endda også sendt et kontrakttilbud til den 29-årige spanier.

Lucas Vazquez er imidlertid fan af Real Madrid, skriver avisen, og af den grund har var hans svar også klart til Atletico Madrid: Tak for interessen, men nej tak.

I stedet mener AS at vide, at spanieren er tæt på at skrive under på en ny treårig aftale med Real Madrid. Klubben har nemlig tilbudt ham en forbedret kontrakt, der vil give ham en årsløn på 37,5 millioner kroner.

Hvis forhandlingerne i sidste ende bryder sammen, vil AC Milan være en mere oplagt destination.

I denne sæson har Lucas Vazquez spillet 34 kampe for madrilenerne, og han står noteret for i alt 240 kampe for klubben.

Onsdag skal Real Madrid møde Chelsea i semifinalen af Champions League, men de må klare sig uden en stor profil. Læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...