• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-profil hård ved sig selv: Dumper mig selv i denne sæson

Dani Carvajal ved godt, at det har været helt skidt for ham i denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid har i denne sæson været helt ved siden af sig selv efter tre sæsoner med blandt andet tre Champions League-triumfer. Det afspejlede sig særligt i det samlede nederlag til Ajax allerede i ottendedelsfinalen af den store europæiske turnering.

En af de spillere, som har haft det svært, er Dani Carvajal, og det erkender han også selv i et interview med den spanske sportsavis Marca.

Her bliver han eksempelvis bedt om at give sig selv en karakter for, hvordan han synes sæsonen har været for ham selv.

- Jeg er ikke lige den, som giver karakterer, men jeg ville give mig selv en dumpekarakter. Jeg er som resten af gruppen, og vi har ikke gjort tingene godt, lyder det fra den spanske højreback.

Han kommer desuden også ind på, at han ser denne sæson som den sværeste i sin professionelle karriere, hvor det har været underligt, at man ikke har kunne kæmpe med om trofæer mere allerede i marts. Det har også betydet noget for ham, som det meste af livet har været Real Madrid-fan.

- De første par uger gjorde ondt. Jeg var i virkelig dårligt humør derhjemme, og det var en underligt følelse. Når tiden går, så kan man prøve at forstå situationen, og så prøver man at vinde de sidste kampe og tænke på næste sæson, slår Dani Carvajal fast.

Dani Carvajal har været en del af Real Madrid siden 2002, hvor han blev en del af klubbens ungdomsafdeling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...