• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid sikrer syv på stribe efter straffescoring

Foto: Getty Images

Real Madrid hentede deres fjerde sejr i træk søndag eftermiddag, da de besejrede Athletic.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid fortsatte deres gode form med endnu en sejr søndag eftermiddag, hvor de tog alle tre point mod Athletic.

Det kom ellers ikke nemt for Real Madrid, der måtte vente indtil midtvejs i anden halvleg, før de fik hul på bylden og sendt bolden i mål.

Læs også:Pep Guardiola om UEFA-udelukkelse: Tror, vi får lov til at spille

Efter en første halvleg, der bød på chancer men ingen mål, lagde Real Madrid pres på Athletic i starten af anden halvleg, hvor de kom til flere chancer, som de dog ikke udnyttede.

I det 70. minut blev Marcelo dog nedlagt i feltet, og efter en gennemgang af videodommersystemet VAR blev Real Madrid tildelt et straffespark. Det tog Sergio Ramos sig stensikkert af, og kaptajnen satte køligt bolden i mål. Det blev kampens første og eneste mål.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Leicester genoptager jagten på dansk stopper

Det var Ramos’ femte mål i løbet af Real Madrids seneste syv kampe, som alle er blevet vundet af Real Madrid. I den seneste kamp sikrede han også tre point med en straffescoring mod Getafe.

Sejren sender Real Madrid hele syv point foran Barcelona i tabellen. Til gengæld har FC Barcelona spillet en kamp færre og kan kravle tættere på madrilenerne, hvis de besejrer Villarreal søndag aften. 

Læs også:Real Madrid-stjerne kan blive stillet for en domstol

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...