• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid snubler og taber vigtige point i spansk titelræs

Foto: Getty Images

Real Madrid formåede ikke at hente de fornødne tre point, da de lørdag aften tabte med 1-0 til Levante. FC Barcelona overtager dermed førstepladsen, inden El Clasico i næste weekend.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid ser ind i en uge med to mega-opgør mod først Manchester City og så FC Barcelona i henholdsvis Champions League og La Liga.

Og lørdag aften fik Zidanes tropper så en elendig optakt til den vigtige uge, da de ikke formåede at besejre Levante fra ligaens nederste halvdel og dermed holde fast i førstepladsen.

Gæsterne fra Spaniens hovedstad sad på spilovertaget, men formåede ikke tilstrækkeligt at udnytte deres muligheder. Og det blev heller ikke nemmere, da den for nyligt tilbagevendte superstjerne Eden Hazard måtte udgå med en muskelsskade efter lidt mere end en times spil.

Levante formåede til gengæld at udnytte deres muligheder til fulde, da hjemmeholdets Jose Morales fra en skarp vinkel bragede bolden op i nettaget med 12 minutter igen og dermed blev matchvinder med scoringen til slutresultatet 1-0. 

Med FC Barcelonas storsejr på 5-0 over Eibar tidligere på dagen, der blandt andet bød på en stærk debut af danske Martin Braithwaite, må Real Madrid derfor overlade førstepladsen i La Liga til ærkerivalerne fra Barcelona. 

I næste weekend kan Los Blancos dog tage den tilbage, når Braithwaite, Messi og de andre Barcelona-spillere kommer på besøg til at vaskeægte topbrag på Santiago Bernabeu.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...