• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-spanier klar igen efter lang skadespause

Foto: Getty Images

Der er godt nyt til Real Madrid. Marco Asensio er i løbet af coronapausen vendt tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne.

Af tipsbladet.dk

Det er endnu ikke blevet til spilletid i denne sæson for Marco Asensio, efter at han i en venskabskamp forud for sæsonen pådrog sig en alvorlig knæskade, men nu lysner det for den 24-årige spanier.

Marco Asensio er nemlig tilbage i træning for Real Madrid, hvor de fortsat venter på at sæsonen i Spanien bliver genoptaget.

Det fortæller han til Real Madrid TV ifølge Goal.

- Jeg har det rigtig godt. Den første uge var anderledes, da jeg vendte tilbage til træning og var sammen med mine holdkammerater. Men min tilpasning har været god. Knæet reagerer godt, og faktum er, at jeg fysisk har det godt.

- Ventetiden har været meget lang. Jeg har knoklet meget og frem for alt har jeg haft meget tålmodighed, fordi at se sine holdkammerater træne hver dag, mens man selv skulle genoptræne, gør meget ondt. Jeg er nu sammen med mine holdkammerater på banen, og det er det vigtigste. Ventetiden var det værd, siger Marco Asensio.

I 2018/19-sæsonen spillede spanieren 44 kampe for Real Madrid med seks mål og ni oplæg til følge. 

Læs også:Rangers køber legendes søn

Læs også:Avis: Spansk klub vil hente fem Barcelona-spillere

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...