• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-stjerne: Jeg blev kaldt nazist

Foto: Getty Images

Real Madrid-stjernen Toni Kroos har oplevet at få sendt grimme beskeder på de sociale medier.

Af tipsbladet.dk

Flere professionelle fodboldspillere i blandt andet England har over de seneste måneder fortalt om de forfærdelige beskeder, de nogle gange modtager fra sure fodboldfans, og nu fortæller Real Madrids tyske midtbanestjerne, Toni Kroos, at han også har oplevet at blive svinet til på de sociale medier.

Det gør han ifølge Marca ved et event, der omhandler cybermobning, med Tysklands præsident Frank-Walter Steinmeier.

Her fortæller Toni Kroos, at han modtog en hel del grimme beskeder fra fodboldfans, da han for et par år siden kritisere Mesut Özil i forbindelse med dennes stop på det tyske landshold.

- Efter VM i 2018 sagde jeg, at jeg ikke kunne lide den måde, Mesut Ozil havde håndteret sit landsholdsstop, og derefter var jeg nazist i en hel del menneskers øje, siger Toni Kroos ifølge Marca og tilføjer:

- Blondt hår, blå øjne, det hele passede for mange mennesker. Det lykkedes mig at komme over det. Alle kan gemme sig bag en falsk profil og fornærme andre mennesker næsten uden problemer.

Han tilføjer, at beskederne kan blive helt ekstreme.

For nylig har en anden tysk stjerne fortalt, at han har modtaget beskeder, der opfordrede ham til selvmord efter en fejl - læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...