• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Real-stjerne talte i telefon om 2. Bundesliga-kamp få minutter før CL-brag

Foto: Getty Images

Toni Kroos er tilsyneladende en spiller, der ikke rigtig kan blive nervøs. Sådan lyder det nu fra Real Madrid-stjernens lillebror, der få minutter inden onsdagens Champions League-kvartfinale talte med sin storebror om en bundkamp i den næstbedste tyske række.

Af gram

Toni Kroos er ikke typen, der går rundt med nerverne uden på tøjet inden store kampe. 

Sådan lyder det nu fra Real Madrid-stjernens lillebror, Felix Kroos, der til dagligt spiller for 2. Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig. I et interview med DAZN blev Felix Kroos således spurgt, hvordan mulighederne er for at komme i kontakt med broderen inden Real Madrids kampe. 

- Du kan ringe til ham fem minutter før en VM-finale og tage en snak. Jeg tror, at det er omkring 20 minutter siden, at vi talte om Osnabrücks kamp mod Regensburg i den næstbedste række. Den sluttede for kort tid siden. Vi talte om, hvilket resultat, der ville være bedst for os (Eintracht Braunschweig, red.). Hvis jeg er blevet informeret korrekt, så vandt Regensburg 1-0. Jeg sagde til ham, at uafgjort ikke ville være skidt for os, men han sagde til mig, at det ville være bedre, hvis Regensburg tabte, lød svaret således fra Felix Kroos. 

Talte i telefon en halv time inden Anfield-brag
Eintracht Braunschweig ligger på 15. pladsen i Bundesliga-tabellen, og kæmper primært mod Osnabrück om at undgå at ende på 16. pladsen, som medfører en playoff-kamp om at blive i 2. Bundesliga. Regensburg, der ligger på 13. pladsen, er dog heller ikke helt udenfor nedrykningsfare. Opgøret mellem Osnabrück og Regensburg sluttede omtrent 20.20, og dermed diskuterede Toni Kroos 2. Bundesliga-kampen med sin bror kort inden Champions League-kvartfinalen mod Liverpool, som blev sparket igang klokken 21.

I en dokumentarfilm om Toni Kroos har tyskerens personlige fysioterapeut, Jaime Benito, tidligere udtalt, at Toni Kroos er en ganske kølig type.

- Du bliver aldrig nervøs. Jeg har set dig tale i telefon med Jessy (Toni Kroos' hustru, red.) lige inden du går ud på banen til en kamp, hvor du bare kaster din telefon i din rygsæk og går ud på banen. Og i pausen tager du din telefon frem og svarer på en besked, før du går tilbage ud på banen. Det er ikke alle, der kan holde hovedet så koldt, lyder det således fra Benito i dokumentarfilmen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...