• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-ultimatum: Forlæng eller bliv solgt

Foto: Getty Images

Real Madrid stiller et ultimatum til stjerne, som tøver med at forlænge aftalen.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid har stillet et ultimatum til forsvarsspilleren Raphael Varane - enten forlænger franskmanden sin kontrakt, eller også bliver han solgt til sommer. Det skriver Daily Express.

Den 27-årige forsvarsspiller har været i Real Madrid i 10 år, men nu sættes der spørgsmålstegn ved hans fremtid. Varanes kontrakt udløber i sommeren 2022, og han har indtil videre tøvet med at forlænge.

Derfor ønsker den spanske kongeklub at sælge Raphael Varane til sommer, hvis han ikke forlænger. Det vil være Real Madrids sidste chance for at score en rigtig god pris på franskmanden.

Særligt Manchester United bliver på rygteplan sat i forbindelse med Raphael Varane, der dog også har en varm bejler i sit hjemland, hvor Paris Saint-Germain byder sig til.

27-årige Raphael Varane er noteret for 352 kampe for Real Madrid. Han har været med til at vinde tre mesterskaber og hele fire Champions League-trofæer med kongeklubben.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...