• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid vil af med 13 spillere til sommer

Med spillere som Paul Pogba, Christian Eriksen, Miralem Pjanic og Donny van de Beek på vej ind, skal der også nogle ud i Real Madrid.

Af tipsbladet.dk

Efter denne sæson ser det ud til, at den spanske storklub Real Madrid skal have en stor hovedrengøring af truppen. Hele 14 spillere ser nu ud til at skulle videre fra hovedstadsklubben.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Blandt de spillere er det Gareth Bale, Keylor Navas og Dani Ceballos, som er de højest profilerede i truppen, der bliver nævnt som spillere, der er på vej videre, når denne sæsons sidste kamp er spillet.

Derudover kan spillere som Marcos Llorente og Sergio Reguilon også være på vej videre, selvom sidstnævnte i løbet af sæsonen længe stod foran Marcelo i kampen om spilletid på venstreback. Endvidere er Jesus Vallejo ogå en af de folk, som nok må lede efter en ny klub efter en sæson med ganske lidt spilletid i denne sæson.

Endelig er der også en række spillere i truppen, som allerede er lejet ud, og det ser ikke ud til, at de kommer til at trække i Real Madrid-trøjen igen. Det drejer sig om James Rodriguez, Mateo Kovacic, Theo Hernandez, Borja Mayoral, Oscar Rodriguez, Raul de Tomas og Martin Ødegaard.

Sportsavisen peger endvidere på, at Mariano Diaz, Brahim Diaz, Isco og Lucas Vazquez er blandt de spillere, som man endnu ikke har besluttet sig for at beholde eller sælge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...