• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Rennes sakker bagud: PL-klubber tættere på Cajuste

Foto: Getty Images

Det begynder at ligne, at Jens Lys Cajuste ikke kommer til Rennes, som mangler penge.

Af tipsbladet.dk

Jens Lys Cajuste har i løbet af de to seneste sæsoner i FC Midtjylland flyttet sig til at blive en del af det svenske EM-landshold, og interessen fra udlandet er også kun vokset mere og mere. Blandt andet efter Champions League-gruppespillet.

Der venter givetvis et skifte væk fra Superligaen lige om hjørnet for midtbanespilleren, men det er endnu ikke til at sige hvilken klub, det ender med. Franske Rennes har været nævnt, men de forhandlinger er nu gået på stand by.

Det melder det franske medie RMC Sport, som peger på, at Rennes i øjeblikket er i den situation, at de er nød til at få solgt spillere, inden de kan forbedre deres tilbud på Cajuste. FC Midtjylland skulle kræve mere end 100 millioner kroner for ham.

Mens Rennes-kontakten nu står stille, så skulle det ifølge førnævnte medie gå fremad med både Newcastle og Brentford, hvor sidstnævnte som bekendt har samme ejer som FCM i form af Mathew Benham, ligesom FCM-bestyrelsesformand Rasmus Ankersen også er sportsdirektør i Brentford.

I FCM har cheftræner Bo Henriksen da heller ikke holdt hemmeligt, at der er noget på vej med Cajuste, som heller ikke var med i kamptruppen i fredagens Superliga-kamp mod OB.

- Nu har vi 11 fra vores akademi, der er med i truppen i dag. Så er der rigtig mange andre som Cajuste og Onyeka, der heller ikke er med, som er salgsemner og er tæt på at blive solgt og så videre, lød det fra ham til TV3 Sport.

Derudover kan der også være noget på vej for Sory Kaba, som efter sigende nægtede at spille med i en testkamp. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...