• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Revolution nærmer sig i Barca: Sådan ser planen ud

Foto: Getty Images

Barcelona-truppen kommer til at gennemgå en stor oprydning til sommer, lyder forudsigelsen om Ronald Koemans plan om sommerens transfervindue.

Af tipsbladet.dk

I FC Barcelona er der for tiden flere spørgsmål end svar. Dog lader det til, at cheftræner Ronald Koeman med den midlertidige ledelse har indstillet sig på, at der skal ske en mindre revolution i truppen til sommer.

Naturligvis vil han afstemme det med den kommende klubpræsident, som bliver valgt 7. marts, men det er planen, at man vil have flere spillere ud af holdet. Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som følger storklubben tæt.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite bliver ligesom resten af mandskabet ikke nævnt direkte, og derfor kan det se ud til, at alle - pånær Lionel Messi - kan være i spil til at blive sendt videre.

Udskiftningen skulle ifølge avisen have været foretaget allerede forud for denne sæson, men her var mange af spillernes lønninger årsagen til, at man har været nødt til at 'nøjes' med, at sælge store profiler som Arturo Vidal, Luis Suarez og Ivan Rakitic.

Men hvem skal så ind i stedet? Pengene er blevet små i Barcelona, som har hul i pengetanken grundet corona-pandemiens restriktioner i Spanien. Derfor vil de gå efter spillere, som har kontraktudløb.

Alt dette skal være med til at få Messi til at blive i klubben, da det skal være grundlaget for at blive et storhold i Europa igen. I Koemans optik skal det også være argentineren, der skal stå i spidsen for det nye projekt, når mini-revolutionen er gennemført i truppen.

Barcelona tabte i midtugen med 1-4 til PSG på hjemmebane i Champions League, og det blev fulgt op med et skuffende pointtab til Jens Jønssons Cadiz. Læs mere om det opgør her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...