• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

United-legende til Solskjær: Denne stjerne skal have en pause nu

Foto: Getty Images

Manchester United-anfører Harry Maguire bør få en pause væk fra presset, når De Røde Djævle møder Newcastle lørdag. Det mener den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand.

Af tipsbladet.dk

Harry Maguire har ikke lignet sig selv i starten af denne sæson.

Den 27-årige englænder var en afgørende faktor i den Manchester United-defensiv, der lukkede tredjefærrest mål ind i Premier League i sidste sæson, men han har samtidig også været omdrejningspunktet for de defensive problemer i den nye sæsonstart.

Det hjalp derfor formentlig heller ikke på selvtilliden, da United-kaptajnen blev udvist tidligt i landskampen mod Danmark onsdag, og han bør derfor også få en pause fra spotlyset.

Det vurderer den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand.

- I de her situationer har du nogle gange brug for at blive taget ud af ovnen. Ole (Gunnar Solskjær red.) har et stort arbejde foran sig, og han (Maguire red.) har en ret stor rolle i det arbejde. Måske det er på tide at give ham en lille pause og lade ham opbygge lidt selvtillid igen, siger Ferdinand til BBC ifølge Goal.com.

- Jeg blev selv taget ud inden en kamp mod Middlesbrough en gang, hvor manageren fortalte mig, at jeg skulle koncentrere mig om det simple og træne godt, og så skulle jeg nok komme tilbage på holdet igen. Det var det, der skete, og jeg havde det fint med det. Nogle gange kan det virkelig hjælpe, at presset bliver taget af for en stund.

- Når man går fra den ene kamp til den anden hver tredje eller fjerde dag, kan det være meget svært at se igennem tågen. Men når du bliver taget ud af skudlinjen, får du lidt tid til at læne dig tilbage og analysere dig selv, din præstationer, din forberedelse og din restitutiton, lyder det fra Rio Ferdinand.

Manchester United-spillerne fik ikke meget sommerferie, da klubben nåede semifinalen i Europa League i august.

Maguire brugte dog heller ikke sin korte ferie særligt fornuftigt, da han undervejs blev fængslet kortvarigt i Grækenland efter en voldsepisode. Han afventer stadig en endelig dom i den sag. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...