• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Robben: Guardiola har været min bedste træner

Arjen Robben vurderer Pep Guardiola til at være den bedste manager, han har haft i sin karriere. Hollænderen byder desuden Philippe Coutinho velkommen i Bayern München.

Af marboe

Arjen Robben lagde støvlerne på hylden efter sidste sæson, og hollænderen kan nu se tilbage på en storslået karriere, som førte ham forbi klubber som Chelsea, Real Madrid og Bayern München.

Robben fik derfor også muligheden for at arbejde under en række store trænere, blandt andre José Mourinho og Carlo Ancelotti. Men det er et spansk trænernavn, som skiller sig ud.

- Det er svært, selvfølgelig. Men hvis du spørger mig, hvem der var den bedste, vil jeg sige Pep Guardiola. Jeg nød det mest under ham. Rent fodboldmæssigt er han ganske enkelt suveræn, udtaler han ifølge Goal og fortsætter:

- Da Pep kom til, var jeg allerede blevet 30 år. Man forsøger bare at forblive konsistent og ikke blive dårligere, men under ham blev jeg bedre igen. Jeg spillede pludselig forskellige positioner, hvor jeg aldrig havde troet, at jeg skulle spille. Han var den bedste.

Som følge af Arjen Robbens karrierestop, og ikke mindst Franck Riberys exit, har Bayern München været nødsaget til at lede efter erstatninger.

Senest er Philippe Coutinho kommet til fra FC Barcelona, og Robben byder brasilianeren velkommen i klubben, selvom han ønskede at overtage nummer 10, som Robben spillede med indtil denne sommer.

- Jeg fik et rigtig fint opkald fra Brazzo (Hasan Salihamidzic, red.), som fortalte mig, at Coutinho ville have nummer 10. Jeg svarede, at jeg kun vil det bedste for klubben, og hvis det er godt for ham at få nummer 10, er det fantastisk og skal bare gøres.

- Coutinho er en verdensklassespiller, og han vil uden tvivl kunne hjælpe klubben. Det er en super transfer. Han får brug for tid, men med hans kvaliteter han kan klare det.

Arjen Robben lavede 144 scoringer og 101 oplæg i 309 kampe for den tyske storklub.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...