• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Robert Lewandowski scorede hattrick i polsk sejr

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski fortsatte sin vilde form med et hattrick på det polske landshold.

Af tipsbladet.dk

Robert Lewandowski har været brandvarm for Bayern München i denne sæson, hvor den polske målræv har scoret utrolige 15 mål på 11 kampe, og torsdag aften fortsatte han den målform på det polske landshold.

Den 31-årige angriber scorede nemlig alle tre mål, da Polen besejrede Letland med 3-0.

Læs også:Bayern-boss vil ikke afvise køb af lejesvend: Han har gjort det godt

Efter blot ni minutter spillede polakkerne sig igennem det lettiske forsvar, før Robert Lewandowski kunne prikke bolden i mål.

Og allerede et kvarter senere var stjerneangriberen igen på spil. Kamil Grosicki sendte et fladt indlæg ind i boksen til Lewandowski, der med sin førsteberøring afsluttede og sendte bolden i mål.

Læs også:Tyskland smed 2-0-føring i klassiker mod Argentina

Lewandowski fuldendte sit hattrick efter 75 minutter, da Kamil Grosicki igen var på spil. Grosicki spillede således Lewandowski helt fri foran Letlands mål, og Bayern München-stjernen kunne blot trille bolden over målstregen.

Der blev ikke scoret yderligere, og Polen sikrede sig dermed tre point. Det betyder, at de topper gruppe G i EM-kvalifikationen med 16 point efter syv kampe. Østrig er nummer to med 13 point, mens Nordmakedonien og Slovenien har 11 point.

Læs også:Wenger raser: Bayern manipulerede sig til Gnabry

Læs også:Skovs familie elsker tysk fodbold: Jeg har fået det ind med modermælken

Læs også:Pierre-Emile Højbjerg: Jeg synes, jeg bærer anførerbindet godt

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...