• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Robert Skov er færdig som back: Han er ekstremt farlig

Foto: Getty Images

Den farlige dansker kommer ikke til at spille back igen lige foreløbig. Træner Alfred Schreuder vil bruge danskeren på de offensive pladser.

Af tipsbladet.dk

Han spillede på kanten, da Hoffenheim noget skuffende tabte med 0-3 hjemme mod Hertha Berlin i sidste weekend, og danske Robert Skov kan se frem til igen at spille en af de offensive positioner, når Hoffenheim i weekenden møder Paderborn.

Træner Alfred Schreuder fortæller på et pressemøde, at han ser Robert Skov som en offensiv spiller.

Læs også:Braithwaite varm i FC Barcelona: Her topper danskeren

- Jeg er meget tilfreds med Robert Skov. Han gjorde det godt på venstrebacken, men jeg vil gerne bruge ham længere fremme på banen i fremtiden. Robert er en ekstremt farlig angriber, der giver modstanderne mange problemer, siger Hoffenheim-træner Alfred Schreuder på et pressemøde.

Robert Skov, der skiftede i sommer fra FC København til Hoffenheim, startede med at spille højre kant, men så foretog Hoffenheim et systemskifte, og klubben begyndte at spille med en trebackkæde, hvilket skubbede Skov ned som venstre wing back. Der var også enkelte kampe som venstre back i en firebackkæde.

Læs også:Lobjanidzes afløser? Tidligere United-talent håber på gennembrud i Randers

Danskeren har dog på det seneste spillet de offensive positioner, hvor han også er bedst. I denne sæson har han scoret tre gange og stået for fire assists.

Alfred Schreuder fortalte også på pressemødet, at han håbede på at have Jacob Bruun Larsen til rådighed. Danskeren kom ind senest i opgøret mod Hertha og gjorde det godt. Danskeren burde have haft en assist, men en holdkammerat brændte en stor chance. I stedet løb Hertha op i den anden ende og scorede til 0-3.

Hoffenheim ligger nummer ni i Bundesligaen med otte kampe igen.

Læs også:Brøndby snuppede OB-talent: Nu skifter han hjem til Fyn

Læs også:Vejle forfremmer stortalent – og siger farvel til brasiliansk lejesvend

Læs også:Bjur: Ikke aktuelt med en lejeaftale

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...