• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Robert Skov leverede flot assist og stor afbrænder mod Zankas hold

Foto: Getty Images

Hoffenheim havde Robert Skov med fra start, da de spillede 2-2 mod Düsseldorf.

Af tipsbladet.dk

Hoffenheim med Robert Skov og Jacob Bruun Larsen i truppen jagter i denne sæson europæisk fodbold, men lørdag eftermiddag led det et lille knæk, da man måtte nøjes med ét point mod bundholdet fra Düsseldorf.

Her blev det blot til 2-2 for Hoffenheim, som måtte undvære skadede Bruun Larsen. Düsseldorf havde endvidere sendt Mathias 'Zanka' Jørgensen på bænken efter holdets 0-5-nederlag til Bayern München runden før.

Düsseldorf kom også bedst fra start i kampen, da de først kom foran ved Rouwen Hennings efter bare fem minutters spil. Få minutter senere fik Hoffenheims Hubner rødt kort, og derfor begyndte det at se godt ud for vesttyskerne.

Læs også:Medie: Hoffenheim må fortsat undvære Bruun Larsen

I stedet blev der slået tilbage fra Hoffenheims side, hvor Dabbur efter et kvarters spil fik udlignet, og i anden halvleg lykkedes det for Zuber efter fornemt forarbejde fra Robert Skov at bringe dem foran med 2-1.

Robert Skov kunne dog godt have bidraget med endnu mere lige inden oplægget, men han brændte en friløber. Både afbrænder og assist kan ses øverst i artiklen.

Med mindre end et kvarter tilbage lavede Nordveit et klodset straffespark, og igen blev Hennings målscorer for Düsseldorf med sin scoring til kampens resultat, 2-2.

Læs også:Robert Skov havde chancerne til at gøre Hoffenheim-sejr større

Bayern München var desuden også i kamp, og de tog en ny sejr i Bundesligaen, da de vandt med 4-2 over Bayer Leverkusen. Det betyder, at Bayern er 11 point foran Leipzig, som snublede mod Paderborn ved at spille 1-1 mod dem. Dortmund er 10 point efter Bayern, og de spiller senere lørdag mod Hertha Berlin. Mesterskabet ser dermed ud til at være meget tæt på afgjort.

Læs også:To danske assists i Hoffenheim-sejr

Læs også:Silkeborg tilbyder fans pengene retur - men håber, de siger nej

Læs også:Irriteret Robert Skov: Jeg kunne have scoret to eller tre mål

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...