• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Roma-tyrker meldes på vej til Leicester

Foto: Getty Images

Leicester City er meget tæt på at hente Cengiz Ünder i Roma, forlyder det.

Af tipsbladet.dk

En forstærkning til offensiven er efter sigende på vej til Leicester City.

Den engelske klub er således tæt på at præsentere den tyrkiske kantspiller Cengiz Ünder fra AS Roma på en lejeaftale. Det skriver den velrenommerede engelske avis The Guardian.

Læs også:Barnerumper eller veteraner: Så meget Europa-erfaring har FCM-spillerne

I lejeaftalen indgår angiveligt også en købsobligation, som Leicester skal bruge til at købe den 23-årige kantspiller permanent på et senere tidspunkt. Den skal være på cirka 203 millioner kroner, lyder det.

Cengiz Ünder var imidlertid ikke Leicesters førsteprioritet til at forstærke offensiven denne sommer. I første omgang forsøgte de at hente portugisiske Francisco Trincao fra FC Barcelona for 300 millioner, men ifølge The Guardian fik de nej her.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Cengiz Ünder har spillet for Roma i de seneste tre sæsoner og har leveret 17 mål og 12 oplæg på 88 kampe, men i den forgangne sæson spillede han blot i 18 kampe i Serie A - dels på grund af skader.

Tyrkeren kan være den anden forstærkning, Leicester henter i Serie A denne sommer. Tidligere har de også hentet backen Timothy Castagne fra Atalanta, som umiddelbart ligner en afløser for solgte Ben Chilwell. 

Leicester sluttede på femtepladsen i Premier League i den forgangne sæson. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...