• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ronaldo: Jeg lever ikke for priser

Det er ikke de mange individuelle priser, der er guleroden for Cristiano Ronaldo, siger Juventus-angriberen selv.

Af tipsbladet.dk

Cristiano Ronaldo var på pletten med fire mål, da Portugal tirsdag slog Litauen. Det bringer ham op på svimlende 93 landsholdsmål for sit land.

Den 34-årige angriber scorede også tidligere i landsholdugen og har altså fået en varm start på sæsonen, der også har budt på to Serie A-kampe og et enkelt mål for Juventus. Og så er han blevet nomineret til FIFA’s The Best-pris for verdens bedste fodboldspiller.

- Som jeg altid siger, så lever jeg ikke i fodboldens verden for de individuelle priser, sagde Cristiano Ronaldo ifølge Marca efter kampen mod Litauen.

Med sejren over Litauen er Portugal nu på ret kurs mod et forsvar af EM-guldet fra 2016, der skal stå ved EM til sommer. Holdet har otte point efter fire kampe og ligger på andenpladsen i EM-kvalifikationens gruppe B.

- Jeg har det godt. Jeg er stolt over at repræsentere mit landshold. Jeg er ikke kun glad for de mål, jeg scorede, men også på grund af det niveau, som landsholdet har vist i de seneste år, sagde Ronaldo tirsdag aften.

Cristiano Ronaldo har rundet 159 A-landsholdskampe for Portugal. Hans 93 mål gør ham til den næstmest scorende spiller på landsholdsniveau nogensinde. Kun Ali Daei har scoret flere mål med sine 109 kasser for Iran.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...