• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

To Ronaldo-kasser og en enkelt fra Cornelius i Juventus-sejr

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo sikrede med to scoringer Juventus tre vigtige point i Serie A-topstriden, da her til aften besejrede Parma og Andreas Cornelius.

Af tipsbladet.dk

Inter gav tidligere i dag en glimrende gave til Juventus, da Contes tropper ikke lykkedes med at besejre Lecce på udebane. 

Dermed havde Juventus en gylden mulighed for at udbygge føringen i toppen af Serie A, da de her til aften tog imod Parma, der havde Cornelius med på bænken.

Læs også:Zidane bakker op om VAR

Hjemmeholdet bragte sig foran kort før pausen, da Cristiano Ronaldo efter et par fikse træk på kanten af feltet, sendte en afslutning af sted, der via en Parma-forsvarsspiller røg i mål. 

Minuttet efter blev danske Andreas Cornelius indskiftet, da Roberto Inglese måtte udgå med en skade. Og det viste sig faktisk at være ganske positivt for Parma. 

Læs også:Søndagens rygtebørs: Messi udpeger City-stjerne

Ti minutter inde i anden halvleg hoppede Cornelius nemlig op over Ronaldo ved et hjørnespark, og sendte et flot hovedstød over i det fjerne hjørne. 

Ronaldo tog dog kort efter hævn, da den legendariske portugiser efter 57 minutter blev dobbelt målscorer, på oplæg af Paulo Dybala. 

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed henter Juventus tre point, der kan vise sig at blive rigtig vigtige senere på sæsonen. Torino-mandskabet har nu fire point ned til Inter på andenpladsen. 

Læs også:Zidane om Valverde: Jeg har ondt af ham

Læs også:Højbjerg med fra start: Southampton i kæmpe kollaps imod Wolverhampton

Læs også:Medie: Juventus har tilbudt Bernardeschi i bytte for Barcelona-profil

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...