• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ronaldo laver kovending: Jeg spillede med en skade

Foto: Getty Images

Først var han ikke skadet, men nu fortæller Cristiano Ronaldo alligevel, at en skade var grunden til, at han blev udskiftet i to kampe i træk for nylig.

Af tipsbladet.dk

At lade sig udskifte fra en fodboldkamp er ikke noget, Cristiano Ronaldo er vant til.

Derfor vakte det opsigt, da Ronaldo i forrige uge blev udskiftet to kampe i træk for sit klubhold Juventus. Først i en Champions League-kamp i midtugen og i den følgende weekend i en Serie A-kamp. Til tydelig frustration for superstjernen selv.

Efterfølgende var Juventus-træner Maurizio Sarri ude at dysse spekulationerne ned ved at sige, at Ronaldo døjede med en mindre skade, men da Ronaldo i denne uge mødte ind i den portugisiske landsholdlejr understregede han, at han var fit for fight.

Læs også:Ronaldo og co. sikrede EM-billetten i Luxembourg

Nu har piben fået en anden lyd.

- I de seneste tre uger har jeg været begrænset. Alle ved, at jeg ikke kan lide at blive udskiftet, men der var ikke noget problem med mine gestikulationer efter udskiftningen (mod AC Milan sidste weekend, red.). Jeg prøvede at hjælpe Juventus ved at spille med en skade, sagde Ronaldo efter søndagens landskamp mellem Portugal og Luxembourg til portugisiske A Bola ifølge football-italia.net.

Ronaldo tilføjede:

Læs også:Tidligere United-angriber: Van Nistelrooy fik Ronaldo til at græde

- Ingen kan lide at blive erstattet, men jeg forstår det, for jeg havde det ikke godt i de to kampe. Jeg var ikke på 100 procent.

Cristiano Ronaldo har scoret fire mål i indeværende landskampspause og er nu på 99 mål for Portugal.

Læs også:Ronaldo scorer hattrick og nærmer sig vilde rekorder

Læs også:Ronaldo afviser skades-rygter: Har det godt - rigtig godt

Læs også:Landstræner slår fast: Ronaldo er fit og kommer til at spille

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...