• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ronaldo med mål i hårdt tilkæmpet Juventus-sejr

Foto: Getty Images

Bologna-spillerne kæmpede alt, hvad de kunne, men da dommer Irrati fløjtede af, var det ikke nok til at få point ude mod Juventus.

Af tipsbladet.dk

Juventus tog hjemme imod Bologna i lørdagens sene kamp i Italien.

Hjemmeholdet havde Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain på toppen fra kampens begyndelse. Makkerparret kender hinanden fra tiden i Real Madrid og har både sammen og hver for sig været målfarlige.

Læs også:Dansker sparker Stabæk tættere på en ny sæson i Eliteserien

Det var Cristiano Ronaldo også igen i aften.

I kampens 19 minut brød han igennem Bologna-forsvaret og bankede bolden ind ved forreste stolpe og scorede dermed kampens første mål. Det var portugiserens 25. mål i kamp nummer 36 i Serie A.

Læs også:Brandvarm dansker scorer igen i Æresdivisionen

Kampen var dog langt fra slut, da Bologna ikke var kommet for at lægge sig ned. Holdet fortsatte med at kæmpe, og i det 26. minut gav det pote. Midterforsvaren Danilo modtog bolden i venstre side af feltet og beviste, at midterforsvarer også kan score flotte mål med fødderne.

Efter halvlegen kom Juventus stærkt ud opsat på at tage føringen tilbage. Det lykkedes også efter 54 minutter, hvor Miralem Pjanic bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed fortsætter Juventus med at toppe Serie A også efter denne runde.

Læs også:Dortmund og Delaney sejrede foran ”Den Gule Mur”

Læs også:Back on track: City vandt sikkert over Palace

Læs også:Ballade i Vejle: Politi med hunde i tumult med fans efter lokalopgør

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...