• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ronaldo og Portugal sætter uønsket EM-rekord

Foto: Getty Images

De forsvarende mestre scorede det første mål i kampen mod Tyskland, men blev efterfølgende kørt ud af banen.

Af tipsbladet.dk

Cristiano Ronaldo var på pletten endnu en gang for Portugal, men det var ikke nok for de forsvarende mestre, der tabte 4-2 til Tyskland.

Tyskerne var i den grad under pres, efter de havde tabt deres første kamp i "dødens pulje" mod Frankrig, men selvom portugiserne scorede kampens første og sidste mål, så var det tyskerne, der trak det længste står og undervejs gav Portugal en ganske uønsket rekord med hjem.

For selvom Portugal er kendt for deres stærke defensiv, så var det ikke denne, der imponerede i lørdagens kamp, da de undervejs lukkede hele fire mål ind - blandt andet to på selvmål.

Og det er ny rekord for antal indkasserede mål af en forsvarende europamester, skriver statistik-nørderne fra OptaJoe på Twitter.

Foruden de to selvmål var det især Kai Havertz, der drev gæk med det portugisiske forsvar. Chelsea-spilleren var mere eller mindre involveret i alle fire mål.

Resultatet i dagens kampe i gruppe F betyder, at Frankrig stadig fører gruppen, mens tyskerne sniger sig op på andenpladsen på grund af den indbyrdes sejr over Portugal. Onsdag venter der tyskerne en kamp mod Ungarn, der overraskende fik et point mod Frankrig, mens portugiserne skal have point med mod Frankrig.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...