• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Ronaldo tilbudt enormt million-beløb: Nægter at lave speciel reklame

Foto: Getty Images

Også Messi har takket nej til forslaget.

Af okstroem

Cristiano Ronaldo ved godt, hvad han er værd, og han hiver da også en god løn hjem i Juventus til daglig. Dog viser det sig nu, at han ikke ligefrem stiller op for hvad som helst, da han har afvist en kæmpe-aftale med Saudi Arabiens turistmyndigheder.

Det skriver den engelske avis The Telegraph. 

Læs også: Ronaldo er nu den mest scorende nogensinde - og vinder nyt trofæ

I alt skulle der være tale om et beløb på omkring 44 millioner kroner om året for spilleren, men dem kunne han altså godt undvære.

Som en del af det forslag, som saudierne havde givet til den portugisiske verdensstjerne, så skulle han være med i reklamer for det kontroversielle land, ligesom der også skulle være tale om, at han skulle besøge landet, der har vanskeligheder med menneskerettighederne.

Ronaldo er dog ikke den eneste, som araberne har været ude efter, da også Lionel Messi skulle have fået tilbuddet, men at Barcelona-spillerens lejr skulle have afvist at sørge for god omtale for landet.

Selvom spillere enkeltvist har valgt at droppe samarbejde med Saudi Arabien, så har det været anderledes for de folk, som arrangerer Super Cup-finalerne i både Italien og Spanien, som begge tidligere har været i den olierige stat.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...