• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ronaldos agent har engelske planer for Braithwaite

Ronaldos agent har engelske planer for Braithwaite
Foto: Getty Images

Kampen om Martin Braithwaite er tilsyneladende stor i England.

Af tipsbladet.dk

Martin Braithwaite kommer tættere på et skifte, lader det til. Barcelona-danskeren har på det seneste lignet en gut, som skal til den engelske Premier League. Klubberne, som kæmper om ham, skulle angiveligt være både West Ham, Brighton og Wolverhampton.

Nu meldes det, at super-agenten Jorge Mendes, som også har Cristiano Ronaldo i sin stald, kæmper for at få ham til sidstnævnte klub. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Den portugisiske agent skulle være godt i gang med at skubbe på for, at Braithwaite kan komme til Wolves, som han også tidligere har gjort med en spiller som Nelson Semedo og Trincao.

Derudover bliver det slået fast, at det ikke kun er de engelske klubber, som er ude efter EM-danskeren. Der har også været et godt tilbud fra russisk fodbold, forlyder det. Et som ville være meget interessant for Barcelona, men angriberen vil tilsyneladende kun til England.

Lønnen lader ikke til at være et problem i de tilbud, som Braithwaite har fået, så han vil prioritere det sportslige projekt, som man kan præsentere for ham, hvor europæisk fodbold vil være afgørende, forlyder det.

Prisen for Braithwaite skulle endvidere være på 111 millioner kroner, som er en smule mindre end de 130 millioner kroner, som Barcelona betalte Leganes for næsten halvandet år siden, da de købte danskeren.

I Barcelona har cheftræner Ronald Koeman senest udtalt sig om danskeren. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...