• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Rooneys råd til Solskjær: Drop de dyre indkøb

Foto: Getty Images

Wayne Rooney foreslår, at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær holder sig fra at hente dyre spillere ind. I stedet skal de satse på en håndfuld spillere med potentiale.

Af tipsbladet.dk

Manchester United har ikke vundet Premier League siden Alex Fergusons afsked med klubben, og det ser heller ikke ud til, at det næste mesterskab ligger lige om hjørnet. Senest endte de på en sjetteplads, og holdets tidligere profil, Wayne Rooney forudser, at der er lang vej tilbage til toppen for dem.

Det fortæller han i et interview med BBC.

- Det første, Ole (Gunnar Solskjær red.) skal gøre, er, at bygge holdet op, og jeg tror ikke, at det hjælper at hente én eller to spillere ind for over 800 millioner kroner, siger han og fortsætter:

- Man kan hente spillere som Ronaldo, Messi, Ramos eller Bale, men det kommer til at koste over tre milliarder kroner, og så får man kun to år ud af dem, og så er pengene blevet afskrevet, lyder det fra Wayne Rooney.

Han peger derimod på, at det er bedre for klubben, hvis man dropper at smide store summer efter dyre og ældre spillere.

- Det er bedre, hvis Ole bruger mellem 250 og 350 millioner kroner på spillere med potentiale og bygger holdet op omkring de seks spillere, forklarer United-legenden.

Rooney selv nåede at spille for Manchester United i 13 år.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...