Halvdelen af Champions League-gruppespillet er nu afviklet, og 3. spillerunde bød på en række iøjnefaldende individuelle præstationer.

Vi har her samlet de bedste af disse præstationer til Rundens Hold i 3. spillerunde, som byder på tre gengangere i forhold sidste runde.

Her følger Rundens Hold i Champions League i 3. spillerunde - sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Iker Casillas, FC Porto (1)
FC Porto har kurs mod førstepladsen i gruppe D efter onsdagens 3-1-sejr mod Lokomotiv Moskva, og det er i høj grad takket være Iker Casillas. Den spanske veteran stod for en imponerende straffesparksredning, da hjemmeholdet allerede efter ti minutter af kampen i Rusland fik tildelt et forsøg fra ellevemeterpletten.

Højreback: Noussair Mazraoui, Ajax (2)
Den marokkanske højreback har været guld værd for Ajax i dette gruppespil. Efter målet mod Bayern München i anden spillerunde scorede 20-årige Mazraoui tirsdag aften igen mod Benfica i det 92. minut, hvilket gav Ajax en 1-0-sejr. Mazraouis vigtige mål betyder, at Ajax nu har kurs mod ottendedelsfinalerne.

Central forsvarer: Kalidou Koulibaly, Napoli (2)
Senegaleseren i Carlo Ancelottis forsvar leverede endnu en stærk præstation, da han var med til at holde Neymar, Kylian Mbappé og Edinson Cavani fra fadet i onsdagens kamp i Paris. Napoli var få minutter fra at hente alle tre point i en kamp, hvor Koulibaly var overbevisende både med hovedet og fødderne.

Central forsvarer: Aymeric Laporte, Manchester City (1)
Guardiolas mandskab hentede en solid 3-0-sejr i Ukraine mod Shakhtar Donetsk. Laporte var med til at holde hjemmeholdet fra scoringer, og headede selv 2-0-målet i kassen før pausen.

Venstreback: Achraf Hakimi, Dortmund (1)
Den 19-årige marokkaner dominerede venstresiden i Dortmunds 4-0-sejr over Atlético Madrid. Real Madrid-lejesvenden var stærk i defensiven, og var farlig i offensiven, hvor han stod for assisten til både Guerreiros 2-0-mål og Sanchos 3-0-mål.

Central midtbane: Raphaël Guerreiro, Dortmund (1)
Portugiseren kom på banen i stedet for Jacob Bruun Larsen ved stillingen 1-0 efter 63 minutter, og det var lidt af et indhop, som Guerreiro leverede. Guerreiro stod på dette sted, da han sendte 2-0-målet i nettet, og udnyttede en forsvarsbrøler, da han scorede sit andet mål til 4-0.

Central midtbane: Axel Witsel, Dortmund (1)
Witsel dominerede midtbanen fuldstændig, da Dortmund bankede Atlético Madrid med hele 4-0 på Westfalenstadion. Witsels scoring til 1-0 blev godt nok hjulpet af en afretning, men belgieren var generelt stærk i alle facetter af spillet. Witsel kontrollerede tempoet, havde mange offensive aktioner og erobrede samtidig gang på gang bolden i defensiven.

Central midtbane: David Silva, Manchester City (2)
For anden runde i træk var David Silva afgørende for, at City fik et godt resultat. Silva sendte englænderne foran med et flot mål, og orkestrerede de fleste af Citys opspil, da City vandt 3-0 over Shakhtar Donetsk i Ukraine.

Højre angriber: Mohamed Salah, Liverpool (1)
Liverpools store stjerne har ikke fået en fabelagtig sæsonstart, men i onsdagens 4-0-sejr over Røde Stjerne scorede egypteren to gange. 2-0-målet kom på en flot afslutning lige før pausen, mens 3-0-målet blev sat ind på straffespark.

Central angriber: Edin Dzeko, Roma (1)
Bosnieren deler førstepladsen på topscorerlisten med Lionel Messi efter de to mål mod CSKA Moskva i Romas 3-0-sejr tirsdag aften. Fem mål har Dzeko nu scoret i løbet af de seneste to runder.

Højre angriber: Lorenzo Insigne, Napoli (1)
Napoli har imponeret i gruppe C, og var uheldige med ikke at vinde mod Paris Saint-Germain på udebane. Insigne sendte italienerne foran på et flot mål i Paris, og skabte uro i det franske forsvar, indtil han måtte udgå.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.