• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Rygtet til Belgien: Nu træner Lasse Schöne med i hollandsk topklub

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller er flyttet tilbage til Amsterdam, og nu får han også lov at træne med i Ajax.

Af tipsbladet.dk

Landsholdsspiller Lasse Schöne drømmer om at komme med til sommerens EM-slutrunde, men det kræver formentlig spilletid, hvis landstræner Kasper Hjulmand skal vælge Schöne til den 23 mands store trup.

Og efter den danske midtbanespiller har fået ophævet sin aftale med Genoa, kan han frit skrive med hvem, han vil.

Men mest af alt virker det til, at Lasse Schöne vil "hjem".

Læs også:Lasse Schöne kan være på vej til Belgien

Danskerens hjem er Amsterdam, hvor han har boet en stor del af sit liv. Han er gift med en hollænder og har to børn, der har boet det meste af deres liv i Holland.

Tirsdag rejste familien Schöne tilbage til Amsterdam, mens midtbanespilleren skal vurdere sin muligheder. Og den 34-årige dansker kan glæde sig over, at han også får mulighed for at holde sig i form, mens han overvejer sin fremtid.

Det er det store hollandske medie Voetbal International, der skriver, at Lasse Schöne fra i dag, torsdag, har fået lov at træne med. Schöne har tidligere gjort det klart, at han gerne vil spille for Ajax igen, og nu får han i den grad muligheden for at vise sig frem for Erik ten Hag og Ajax' trænerteam.

Læs også:- Schöne havde været perfekt i den sidste måned af mesterskabskampen

Der er lidt interesse for Lasse Schöne, hvor det seneste er et rygte om, at en klub i byen Brugge ønsker at tilknytte danskeren. Ligeledes er der italiensk interesse - blandt andet fra Cagliari. Danskerens agent nævnte i sidste uge også Ajax som en mulig destination.

Lasse Schöne, der har 50 landskampe på cv'et, spillede for Ajax fra 2012 til 2019. Han har tidligere været førsteholdsspiller i Heerenveen, De Graafschap og NEC Nijmegen.

Læs også:Genoa har Schöne-erstatning til lægetjek

Læs også:Transferplanen: Danske stjerner på vej til FC København?

Læs også:DBU jubler over vaccineplan: Håber på folkefest til EM

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...