• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Rystet over 'meget underlig' Klopp-beslutning

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock mener, at Jürgen Klopps beslutning om at droppe Adrian mod Ajax var meget mærkelig.

Af gram

Liverpools førstemålmand, Alisson, er for tiden ramt af en skade, men alligevel måtte den normale andenmålmand, Adrian, se sig forbigået, da Liverpool tirsdag tog imod Ajax i Champions League. 

Jürgen Klopp havde således i stedet valgt at give tredjemålmanden Caoimhin Kelleher chancen fra start. Og den 22-årige irer, der hidtil kun havde optrådt ganske få gange for Liverpool i de hjemlige pokalturneringer, formåede at holde målet rent i Liverpools 1-0-sejr på Anfield. 

Læs også: Tæt på at kræve Klopp-fyring: Jeg ved ikke, hvad han har gang i

Forundret over Klopp
Alligevel virkede Jürgen Klopps beslutning om at forbi Adrian som en noget besynderlig beslutning. Sådan lød det i hvert fald fra den tidligere Liverpool-forsvarer, Stephen Warnock. 

- Jeg finder det meget interessant, at Adrian er udeladt. Når man tænker på, at Adrian har siddet på bænken på det seneste... er det fordi, at Jürgen Klopp føler, at Caoimhin Kelleher er på et niveau, hvor han er begyndt at præstere bedre til træning? Eller måske har han fået mere tillid til ham. Men det giver ingen mening, når han nu ikke var på bænken mod Brighton i weekenden, lød det ifølge BBC fra Warnock. 

- Det er en underlig beslutning. Føler Klopp, at hans hold er stærkt nok til at klare sig igennem den her kamp, for så at lade Adrian fokusere på ligakampen i weekenden... jeg ved ikke, om det er tanken, der ligger bag. Jeg finder det meget underligt. I mine øjne er det manglende tiltro til Adrian. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...