• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Så meget koster Dortmund-stjernen Jadon Sancho

Foto: Getty Images

Dortmund har en gentlemanaftale med Jadon Sancho om et kommende klubskifte - men det koster kassen at købe englænderen.

Af tipsbladet.dk

Coronakrisen må ikke stikke alt for dybt, hvis man skal have råd til Jadon Sancho i det kommende transfervindue.

Ifølge ESPN forlanger Borussia Dortmund 100 millioner euro - cirka 750 millioner kroner - for den 21-årige offensivspiller, der i denne sæson er noteret for seks mål og 11 oplæg i Bundesligaen.

Jadon Sancho har to år tilbage af sin kontrakt med Borussia Dortmund, så tyskerne er i deres gode ret til at forlange en høj pris for englænderen, der kom til klubben fra Manchester City i 2017.

Michael Zorc, der er sportsdirektør i Borussia Dortmund, fortalte i weekenden, at han har givet håndslag med Jadon Sancho om et fremtidigt klubskifte.

- Vi havde allerede sidste år en gentlemanaftale med Jadon om, at han kan skifte under visse betingelser, siger Michael Zorc til ARD uden at uddybe, hvad betingelserne præcist går ud på.

Flere klubber viser stor interesse for Dortmund-stjernen - det gælder blandt andre Manchester United og ikke mindst Paris Saint-Germain.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...