Video : Tipsbladet
Champions League

Så skete det: Manchester United stopper Liverpools stime

Efter 17 kampe i alt og ni i denne sæson blev Liverpools sejrsstime brudt, da Manchester United og Liverpool spillede 1-1.

Liverpool havde inden dagens rivalopgør mod Manchester United lutter sejre i Premier League og kunne beholde sit solide forspring i toppen med tre point i dag, mens Ole Gunnar Solskjærs tropper skulle have point på bordet for ikke at blive fanget i den absolutte bundkamp.

Kampens startede meget intenst, hvor begge mandskaber spillede frisk til. De første reelle chancer lod vente lidt på sig. Liverpool sad mest på spillet, mens Manchester United kom til at forsvare lidt mere.

Efter en halv times spil fik Roberto Firmino et indlæg fra straffesparksafstand, hvor han var fri, men han fik ikke nok fart i afslutningen, så David De Gea kunne nemt redde bolden.

Få minutter senere fik Manchester United en kontrachance. Bolden blev sendt ind til Marcus Rashford, der satte bolden i kassen til 1-0.

Kort før pausen troede man, Liverpool slog tilbage, da Sadio Mané blev sendt dybt, og han kæmpede sig fri, så han kunne smække bolden i mål til 1-1. VAR kunne efterfølgende konstatere, at der ikke var mål, da Mané ramte bolden med hånden.

Efter halvlegen lagde Liverpool et højt tryk for at komme tilbage i kampen, men Manchester Uniteds defensive organisation var der forholdsvis godt styr på. Mod slutningen fik Manchester United flere omstillinger, da Liverpool åbnede sig mere op bagi.

Alligevel var det Liverpool, der stod for kampens næste mål. Andy Robertson sendte en hård aflevering indover, hvor indskiftede Adam Lallana uden problemer kunne prikke bolden i mål til 1-1.

Trods forsøget på det lykkedes det ikke for nogen af holdene at score mere i kampen, og dermed endte den uafgjort 1-1.

Det betyder, at Liverpools stime af sejre ender på 17, og dermed beholder Manchester City rekorden på 18 sejre i træk.

Liverpool er seks point foran Manchester City i tabellen. Manchester United ligger nummer 13.