• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Salah til Guardiola: Champions League er den største turnering

Mohamed Salah mener ikke, at det er større at vinde Premier League end Champions League, som Pep Guardiola tidligere har udtalt.

Af marboe

Der bliver ofte argumeneret for, at Pep Guardiolas eftermæle i Manchester City afhænger af, om det lykkes ham at vinde Champions League.

Selv har den spanske manager sammenlignet Liverpools Champions League-sejr med et drej på rouletten, mens det at vinde Premier League, som strækker sig over 38 kampe, er en endnu større ting.

Guardiola har kaldt Premier League for "den vigtigste ting, den altoverskyggende turnering, fordi det er hver weekend," men Mohamed Salah er ikke enig.

- Det vidste jeg ikke, at han havde sagt, men jeg tror, at hvis man bad ham om at vælge én, ville han vælge Champions League. Det er min mening. Jeg snakker ikke om ham, men det er min mening. Det er den største turnering i verden, så alle vil vinde den, fortæller egypteren til CNN og tilføjer:

- Alle trænere og alle spillere vil vinde den og drømmer om at vinde den. Selvfølgelig er Premier League også noget stort, men Champions League er stadig den største turnering.

Liverpool vandt sidste år Champions League efter en finalesejr på 2-0 over Tottenham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...