• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sampdoria-boss vil have, at Damsgaard skifter til denne klub

Foto: Getty Images

Italienerne er klar til at sælge danskeren til AS Roma.

Af tipsbladet.dk

Mikkel Damsgaard var en åbenbaring på det danske landshold ved sommerens EM, og siden har rygterne om den 20-årige driblers fremtid været fast inventar i de italienske aviser.

Alverdens storklubber er blevet meldt interesserede i Sampdoria-danskeren, og blandt andre FC Barcelona, Leeds United, Tottenham, Juventus og AC Milan er blevet nævnt som bejlere. Hvis det står til Sampdorias præsident, Massimo Ferrero, tager Damsgaard imidlertid til en anden klub.

Han vil således sælge Mikkel Damsgaard til AS Roma, der har Jose Mourinho som træner.

- Damsgaard er den midtbanespiller, de har brug for. Hvis de ringer til mig, laver vi en aftale. Damsgaard er bedre end Granit Xhaka (fra Arsenal, som Roma har været ude efter, red.)

- Han er en kvalitetsmidtbanespiller, og han kan også spille i den rolle. Lad os tage en snak, bare ring til mig, så finder vi en løsning. Xhaka tager ikke til Roma, så de har brug for en anden midtbanespiller. Jeg vil have ham (Damsgaard, red.) til at tage til Rom. Jeg er Roma-fan, og Damsgaard ville være en stor forstærkning, siger Massimo Ferrero til Il Corriere dello Sport.

Ifølge avisen kan forhandlingerne starte ved 190 millioner kroner.

Mikkel Damsgaard spillede 37 kampe med to mål til følge i sin første sæson i Sampdoria, hvor han har kontrakt indtil sommeren 2024. Han spillede fem kampe og scorede to gange under sommerens EM. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.