• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sang Daramys navn: En drøm som gik i opfyldelse

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Det var en drøm, som gik i opfyldelse for Mohamed Daramy, da han lørdag aften scorede i sin hjemmebanedebut for AFC Ajax.

Af tipsbladet.dk

Mohamed Daramy skulle blot bruge to minutter af sin hjemmebanedebut på at score sit første mål for AFC Ajax i storsejren på hele 9-0 over Cambuur i Æresdivisionen. 

Efter kampen var det naturligvis også en glad dansker, som snakkede til Ajax TV. Han beskriver hele oplevelsen som en drøm, der gik i opfyldelse, og han fremhæver særligt episoden hvor Ajax-fansene sang hans navn.

- Det var som en drøm. At komme til så stort et stadion, hvor alle råber dit navn er fantastisk. Jeg er meget glad for, at jeg var i stand til at score og give noget tilbage til fansene. 

- Jeg vil altid huske det. Min hjemmebanedebut er per definition en særlig dag, jeg vil huske. Det betyder meget for mig. Jeg er en ny spiller her, og jeg kan med det samme vise, at jeg kan spille med her på holdet. Der er så mange gode spillere her, og det er rart, at jeg også kan bidrage.

- Jeg føler mig så glad. Det var fantastisk at score i den smukke hjemmebanetrøje. Jeg lagde også op til et mål, og jeg er meget tilfreds med mig selv og holdet. Nu skal vi blive ved, men i dag (lørdag aften, red.) viste vi, at vi er sultne efter flere mål. Vi scorede næsten ti, griner danskeren. 

Daramy blev indskiftet efter 62 minutters spil, og her fik han nogle ord med på vejen af cheftræner Erik Ten Hag, som fortalte ham, at han bare skal være sig selv på banen. 

- Han fortalte mig, at jeg skulle nyde det og spille, som jeg altid gør. Det var derfor han købte mig. 

- Alle var så glade på mine vegne. De sagde alle tillykke, forklarer det danske stortalent. 

Mohamed Daramy skiftede i slutningen af sommerens transfervindue fra FC København til AFC Ajax. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.