• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Santi Mina og Guedes sikrer Valencia-sejr i lokalopgør

Santi Mina og Guedes sikrer Valencia-sejr i lokalopgør
Foto: Getty Images

Valencia sikrede sig en overbevisende sejr over lokalrivalerne Levante søndag aften.

Af tipsbladet.dk

Daniel Wass spillede endnu engang fuld tid for Valencia, da de søndag aften besejrede lokalrivalerne Levante med 3-1.  

Valencia fik en vaskeægte drømmestart på opgøret, for efter blot halvandet minut bragte Santi Mina dem foran. Det gjorde Mina med et hovedstød efter et indlæg fra Goncalo Guedes.

Efterfølgende stod Valencia også for de fleste af opgørets højdepuntker, og flere gange havde blandt andre Mina chancen for at udbygge føringen.

Det skete imidlertid ikke før pausen, og efter pausen blev der i stedet udlignet. På et hjørnespark kom Valencias Carles Soler til at sparke bolden i eget nemt, og dermed var det helt lige igen.

Den stilling holdt imidlertid ikke i to minutter, for umiddelbart efter spillede Guedes bandespil med Soler, før den portugisiske kantspiller bankede 2-1-målet i nettet. Og målscoringen fortsatte. Blot seks minutter efter blev det nemlig også til 3-1, da Santi Mina nemt kunne prikke sit andet mål over målstregen.

Det blev kampens sidste mål, og Valencia vandt altså 3-1. Det betyder, at Valencia nu har hentet 49 point efter 32 kampe, hvilket er nok til en sjetteplads i La Liga. De har dog blot to point op til Getafe på femtepladsen og tre op til Sevilla på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...