• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Sarri uden Ronaldo i truppen: Han skal køle af

Sarri uden Ronaldo i truppen: Han skal køle af
Foto: Getty Images

Juventus' træner Maurizio Sarri har bekræftet, at Ronaldo ikke er med i lørdagens Serie A-opgør mod Atalanta. Nogle spillere har brug for at køle af, siger han.

Af daugbjerg

Ronaldos fysisk har i den grad været et samtale-emne over de sidste to uger, efter han blev skiftet ud efter godt og vel en times spil mod AC Milan.

I den forbindelse sagde Sarri, at udskiftningen var grundet en skade portugiseren døjede med, men under landsholdspausen spillede Ronaldo begge landskampe.

Det var lige ved at starte en større ballade, men Ronaldo var selv ude og mane kontroversen til jorden, da han sagde, at han rent faktisk havde døjet med en skade i nogle uger.

På et pressemøde fredag slog Sarri også fast, at der absolut ikke er noget "ondt blod" mellem de to store personligheder, men at han er udeladt til weekendens opgør grundet en skade:

- Der er ikke noget at komme efter (en kontrovers, red.) med Ronaldo. Der er bare nogle spillere, som har brug for at køle af, sagde Sarri og uddybede.

- Problemet er, at han sagde i tirsdags, at han stadig ikke er helt fit.

- Vores mål er at have ham tilbage til Champions League. Jeg er 99 procent sikker på, at han ikke kan spille i morgen.

Lørdag møder Juventus Atalanta inden de i næste uge skal spille mod Atletico Madrid, i hvad ligner en kamp om førstepladsen i gruppe D af Champions League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...