• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Sarri udpeger: Denne klub er favorit til at vinde Champions League

Foto: Getty Images

Liverpool har virket suveræne i denne sæson, og Lionel Messi har bombet løs for Barcelona. Juventus-cheftræner Maurizio Sarri ser dog Manchester City som favorit til at vinde Champions League i denne sæson.

Af gram

Manchester City halter 14 point efter Liverpool i Premier League, hvor Jürgen Klopps tropper har set langt mere overbevisende ud. 

Ilkay Gündogan har således allerede meldt ud, at City er ude af titelkampen, og ifølge Juventus-cheftræner er det netop det, der gør Pep Guardiolas mandskab til favorit til at vinde Champions League i denne sæson.

Læs også: Her er seedningen til 1/8-finalerne i Champions League

- Helt spontant tænker jeg på Manchester City som min favorit. Jeg er blevet overbevist af det indtryk, jeg har fået af det hold, og de vil nok fokusere mere på Champions League end Premier League i denne sæson, lyder det ifølge Sky Sports fra Sarri.

Hylder Mourinho
Juventus kan blandt andet trække Tottenham, når der på mandag trækkes lod til 1/8-finalerne i Champions League, hvilket vil betyde en dyst mellem Maurizio Sarri og José Mourinho.

- Jeg har været heldig nok til at møde ham personligt. Jeg har selvfølgelig den største respekt for ham. Han er på et utroligt niveau. Jeg kan kun sige, at han nok fremstår lidt anderledes end hvordan han i virkeligheden er. Når du møder ham ansigt til ansigt, er han en helt anden person. 

- Jeg er virkelig glad for, at jeg har mødt ham, og jeg vil være glad for at møde ham igen i denne turnering.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...