• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Schalke henter legende tilbage som cheftræner

Huub Stevens tager sin tredje tørn som cheftræner i Schalke 04.

Af tipsbladet.dk

Mange danskere husker nok Schalke 04's sæson tilbage i 2000/01, hvor Ebbe Sand blev topscorer i Bundesligaen og var få sekunder fra at vinde det tyske mesterskab. Det blev spoleret af en overtidsscoring i Hamborg fra Bayern Münchens side, og så måtte Schalke nøjes med andenpladsen.

Dengang hed træneren Huub Stevens, og det gør han også efter torsdag, hvor han er blevet genansat i den tyske klub. Det sker efter, at man har fyret Domenico Tedesco fra trænerrollen i klubben.

Denne sæson har da også været rædselsfuld for Schalke, som har haft store problemer i den hjemlige liga med Champions League som det eneste lyspunkt. Det blev dog slukket godt og grundigt af Manchester City i denne uge, da de slog tyskerne ud samlet 10-2, hvor returkampen blev vundet med 7-0 af City.

Det lod til at være dråben for Schalke-ledelsen, som nu har ophævet samarbejdet med Tedesco og hyret Stevens ind på midlertidig basis. 

For Huub Stevens vedkommende er det dog ikke første gang, at han er blevet hentet tilbage af Schalke. Det gjorde han også tilbage i 2011, hvor han nåede at være i klubben i 15 måneder, inden han blev fyret. Nu får han altså en chance igen.

Den 65-årige træner har i løbet af sin karriere også været i klubber som PSV Eindhoven, Köln, Hoffenheim og HSV.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...