• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Schmeichel: Bruce vil være fantastisk for Man Utd

Foto: Getty Images

Den danske Manchester United-legende er ikke i tvivl om, at Steve Bruce vil være en fantastisk ansættelse for Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Manchester United er på udkig efter en midlertidig træner, som kan lede holdet sæsonen ud, efter klubben i weekenden gav Ole Gunnar Solskjær sparket. 

Flere navne bringes i spil til Manchester Uniteds trænerpost, der i øjeblikket ledes af Michael Carrick, indtil ledelsen finder en afløser. Her har den tidligere Barcelona-manager Ernesto Valverde været et varmt bud, og flere engelske medier skriver om en dialog mellem de to parter.

Et andet navn, som er bragt i spil, er den fyrede Newcastle-manager Steve Bruce, der også har en fortid i Manchester United. Det vil sandsynligvis være begrænset med Manchester United-tilhængere, som håber på Bruce, men han vil være et helt fantastisk valg til at overtage tjansen i klubben midlertidigt, hvis man spørger Peter Schmeichel. Det siger danskeren til CBS Sports. 

- Jeg kan godt lide idéen om en midlertidig træner, og jeg synes, at de skal give tjansen til en, som kender klubben. Hent en som klubben også kender. 

- Få en som Steve Bruce ind. Det vil være fantastisk. Eller hent den permanente træner ind nu og start arbejdet allerede nu her, siger Peter Schmeichel blandt andet. 

Han fortæller, at den næste træner i klubben er nødt til at kende dens værdier, ligesom det er nødvendigt at få lukket af bagved. To egenskaber som gør Steve Bruce ideel til at overtage midlertidigt. 

- Rent principielt vil jeg elske at se en komme ind nu og tager al presset væk fra spillerne. Få dem ud på banen og præster uden at lave nogle store ændringer i spillestilen og systemet. Den næste træner kommer alligevel ind og ændrer det. 

- Først og fremmest ville jeg tale med alle spillerne om, hvor vigtigt det er at spille for Manchester United, og hvor privilegeret de er. Så ville arbejde på den defensive del, så de ikke indkasserer så mange mål. Jeg vil ikke være en defensiv træner, men du kan ikke indkassere det antal mål, som vi gør i øjeblikket, lyder det fra Peter Schmeichel. 

Manchester United har indkasseret 15 mål i de seneste fem Premier League-kampe. Tirsdag fik klubben dog en optur, da man vandt 2-0 over Villarreal og dermed sikrede sig førstepladsen i sin Champions League-gruppe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.