• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Schöne havde været perfekt i den sidste måned af mesterskabskampen

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller er fri på markedet, og mange drømmer om at få ham på kontrakt.

Af tipsbladet.dk

Den 34-årige danske landsholdsspiller Lasse Schöne drømmer om at komme med til sommerens EM-slutrunde, men danskeren skal have fast spilletid, hvis den drøm skal blive til virkelighed.

Derfor ophævede han også tidligere i måneden kontrakten med italienske Genoa, hvor han end ikke var registreret til at spille kampe, og nu er kampen om Lasse Schönes signatur godt i gang.

Læs også:Genoa har Schöne-erstatning til lægetjek

Danskeren har selv bejlet til Ajax, hvor han i mange år var en vigtig brik, men der er også italiensk interesse for midtbanespilleren.

En retur til Holland er en mulighed for Schöne, der er hollandsk gift og har boet godt halvdelen af sit liv i landet, men det bør ikke blive til AZ, mener AZ-ikonet Barry van Galen.

Læs også:Transferplanen: Danske stjerner på vej til FC København?

-  Det havde været perfekt med ham i den sidste måned af titelkampen. Så ville man have erfaringen fra Ron Vlaar og Lasse Schöne. Nu hvor man ikke længere er en del af kampen om mesterskabet, er det bedre at give unge spillree som Tijjani Reinders chancen, siger Barry van Galen til podcasten Retteketet Podcast.

AZ ligger nummer fem i rækken med 28 point - det er syv færre end Ajax og Vitesse. Klubben har bare tabt én kamp i denne sæson, men Barry van Galen mener altså, at det allerede er forbi for AZ i kampen i toppen af rækken. 

Lasse Schöne har foruden Ajax og Genoa også en fortid i NEC Nijmegen, De Graafschap og SC Heerenveen. 

Læs også:DBU jubler over vaccineplan: Håber på folkefest til EM

Læs også:Journalist: Italiensk klub vil have papirer på Schöne

Læs også:Ekspert: Jeg ville ikke hente dansk midtbanespiller til Ajax

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...