• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Se det komiske klip: Ramsey stjæler scoring fra Ronaldo på unødvendig vis

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har en horribel frisparksstatistik for Juventus, og Aaron Ramsey sørgede onsdag for, at portugiseren fortsat ikke har scoret et frisparksmål for Torino-klubben.

Af gram

Cristiano Ronaldo har banket mål ind på samlebånd siden ankomsten til Juventus, men på ét punkt har portugiseren ikke ligefrem imponeret.

Ronaldo har således ikke formået at omsætte nogen af sine 29 frisparksforsøg til scoring, siden skiftet til Juventus. I onsdagens Champions League-opgør mod Lokomotiv Moskva så det så endelig ud til, at stjernen fik hul på bylden. Men holdkammeraten Aaron Ramsey ville det dog anderledes.

Læs også: Ronaldo: Kun en idiot ville ikke lære noget af Ferdinand, Giggs og Scholes

Prikkede bolden over stregen
Efter tre minutters spil sendte Ronaldo således et halvsløjt frispark afsted mod Lokomotiv-målet. Hjemmeholdets målmand Guilherme Marinato droppede dog fælt, og bolden var således på vej over stregen, da Aaron Ramsey kastede sig frem for at sende bolden den sidste millimeter over stregen. Waliseren endte således med at blive noteret for scoringen.

I den efterfølgende jubelscene så det ud til, at Ramsey fandt situationen en smule akavet, og den tidligere Arsenal-spiller pegede da også på Ronaldo, for at indikere, at scoringen var portugiserens. Ronaldo jublede da også selv på en måde, der gav indtryk af, at han troede, at han selv ville blive noteret for scoringen.

Lokomotiv Moskva fik senere i opgøret udlignet, inden Douglas Costa leverede et formidabelt sejrsmål i overtiden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...