• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Se videoen: Her går det helt amok mellem PSG og Marseille-spillere

Foto: Getty Images

Fem røde kort blev det til, da PSG tabte med 0-1 hjemme mod Marseille. Alle fem udvisninger kom sidst i opgøret, hvor det blev meget dramatisk.

Af tipsbladet.dk

Det blev hurtigt dramatisk, da de franske mestre PSG søndag aften mødte Marseille på hjemmebane i den franske LIgue 1. Allerede i første halvleg gjorde Neymar opmærksom på det, han mente var en racistisk udtalelse, men det var først i anden halvleg, at opgøret eksploderede.

Læs også:Kæmpe drama med fem røde kort da PSG tabte igen

PSG tabte med 0-1, og i dommerens tillægstid blev der begået et frispark, der fik de to hold op i det røde felt. Et felt, flere spillere allerede flirtede med.

Læs også:Liverpool og Leeds i hæsblæsende målorgie

Det endte med hele fem udvisninger - du kan se de dramatiske minutter i videoen øverst.

Efter kampen har diskussionerne i øvrigt fortsat på det sociale medie Twitter, hvor Neymar påstår, at han blev kaldt for en "forbandet abekat" af Marseilles Alvaro Gonzalez. Gonzalez afviser beskyldningen.

Læs også:26-årig FC København-boss: Min faglighed er vigtigere end min alder

Læs også:Analyse: AGF og Brøndby får ekstremt svært ved at fange FCK og FCM

Læs også:Karakterer: Kasper Hjulmand kan have fundet landsholdets nye 6'er

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...