• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Seks mål i første halvleg: Belgien knuste San Marino

Foto: Getty Images

Belgien løb med en imponerende 9-0-sejr på hjemmebane over San Marino torsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Beglien kørte ganske enkelt San Marino over i EM-kvalifikationen torsdag aften. Belgierne vandt nemlig hele 9-0 på hjemmebane. 

Det tog ellers lidt tid, før Belgien kom på måltavlen. Først efter 28 minutter fik Romelu Lukaku sendt bolden i mål med en flad afslutning efter et kontraangreb.

Men så var der også åbnet for sluserne. Tre minutter senere scorede Nacer Chadli på et flot skud fra distancen, før San Marinos Christian Brolli scorede et uheldigt selvmål umiddelbart efter.

Læs også:Bayern-boss vil ikke afvise køb af lejesvend: Han har gjort det godt

I det 41. minut scorede Romelu Lukaku sit andet mål, da han driblede ind i feltet og sparkede bolden i mål med højrebenet, og to minutter senere scorede Toby Alderweireld så til 5-0 på et afrettet skud fra kanten af feltet. Youri Tielemans scorede også før pausen, da han sparkede bolden i mål efter et velspillet kontraangreb i første halvlegs overtid.

Belgien kunne dermed gå til pause med en føring på hele 6-0, hvor de havde scoret alle seks mål på de sidste 18 minutter af første halvleg.

I anden halvleg fortsatte belgierne med at holde skydetelt mod San Marinos mål, og især Romelu Lukaku og Eden Hazard havde chancer for at udbygge føringen yderligere, men det lykkedes dem ikke.

Læs også:Højdepunkter: Jens Odgaard sikrer dansk U21-sejr med saksesparkskasse

I stedet formåede Christian Benteke, unge Yuri Verschaeren og Timothy Castagne at score kampens syvende, ottende og niende mål i løbet af kampens sidste ti minutter. 

Sejren var Belgiens syvende i EM-kvalifikationen, og de har endnu ikke sat point til i gruppe I. De fører puljen med 21 point ud af 21 mulige efter syv kampe, mens Rusland er nummer to med 18 point.

Læs også:U21-matchvinder om saksesparksmål: Glemmer det nok ikke foreløbig

Læs også:U21-spiller om fantastisk sejrsmål: Det var fuldstændig sindssygt

Læs også:Drømmemål sikrede sen dansk U21-sejr

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...