• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mathias Høj Jensen

To selvmål i PSG-storsejr i pokalturneringen

Foto: Getty Images

Onsdag aften spillede PSG sig videre til semifinalen i den franske pokalturnering Coupe de France med en storsejr over Dijon.

Af hoej

PSG havde ingen problemer med at spille sig videre i den franske pokalturnering, da holdet vandt hele 1-6 på udebane mod Dijon.

Paolo Sarabia var i hopla i onsdagens pokalopgør, da spanieren scorede to mål og lavet en enkelt assist. Kampens øvrige målscorer var Kylian Mbappe, Thiago Silva og to selvmål fra Dijon.

Dermed er PSG videre til semifinalen, hvor holdet enten skal møde Saint Etienne eller SAS Epinal, som spiller torsdag aften.

Der skulle blot gå ét minut før PSG kom foran, da hjemmeholdets Wesley Lautoa på klodset vis sparker bolden i eget net.

Herefter fik Dijon reduceret på et mål af Mounir Chouiar, hvorfor pokaldrømmene levede lidt endnu.

Kort før pausen gjorde Kylian Mbappe det til 1-2, som også var opgørets pausestilling.

I anden halvleg skulle der kun gå fem minutter, inden Thiago Silva headede PSG på 1-3, og yderligere fem minutter senere sendte Sarabia PSG på semifinalekurs med scoringen til 1-4.

I slutminutter blev det endnu værre for hjemmeholdet, da Senou Coulibaly stod for kampens andet selvmål. Afslutningsvis bankede Sarabia bolden i mål til slutstillingen 1-6, og dermed var afklapsningen en realitet for Dijon.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...