• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Selvsikker Moyes jagter Champions League-plads

Foto: Getty Images

David Moyes har stor succes med West Ham, og næste mål for skotten er Champions League-deltagelse.

Af tipsbladet.dk

West Ham er fortsat ubesejret i Premier League i denne sæson, og David Moyes' tropper har fortsat de gode takter fra sidste sæson til denne. 

Søndag kommer den tidligere Manchester United-manager dog på sæsonens hidtil hårdeste opgave, når Manchester United venter på Old Trafford.

West Ham vandt torsdag 2-0 over Dinamo Zagreb i Europa League-gruppespillet, mens Manchester United var i Champions League-aktion tirsdag, da de tabte til Young Boys. 

Det faktum, at Manchester United har haft to dage mere til at forberede sig til søndagens opgør, fylder dog meget hos skotske Moyes, der ser det som uretfærdigt. Derfor sætter han også Champions League-deltagelse som mål.

- Manchester United spillede tirsdag, så de har haft en tirsdag-søndags-kamp. Vi har haft en torsdag-søndags-kamp, så det går ikke helt op. Men hvis vi kan komme i Champions League, så kan vi få den her fordel. Så næste mål må være at komme i Champions League, så vores kampe vil blive placeret bedre, fortæller den rutinerede manager til Sky Sports.

West Ham har i denne sæson leveret flot på flere statistiske parametre i forhold til sidste sæson. Holdet har bolden mere og skaber også flere chancer, og de dominerer i større grad kampene. 

Moyes forklarer da også, at West Ham hele tiden skal bestræbe sig på at forbedre sig. 

- Spillestilen er noget, jeg hele tiden kan forbedre. Jeg vil meget gerne spille spændende fodbold og score mål, men jeg ved også, at hvis ikke du forsvarer godt, så vinder du heller ikke kampe. Du er nødt til at finde den rette balance. 

- Men jeg synes, at West Ham som klub skal komme videre. Der er både en chance for og potentiale til, at West Ham forbedrer sig. Vi vil udfordre de bedste hold, og det har vi gjort, fortæller Moyes.

West Ham sluttede som nummer seks i Premier League i sidste sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.