• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Selvsikker Zlatan: Jeg ville gøre en forskel i Serie A i dag

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er ikke i tvivl. Han ville kunne gøre det bedre end de nuværende spillere i den bedste italienske række.

Af tipsbladet.dk

Den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic har ikke haft problemer med at slå igennem i de ligaer, han har været en del af gennem karrieren. Nu er det den amerikanske MLS, men hvis det stod til ham, så ville han nemt kunne klare sig i Serie A igen.

Det fortæller han i et interview med Sky Sport Italia.

Læs også:Statue afsløres i Malmø: Zlatan giver alle skolebørn fri

- Det ville jeg kunne 100 procent. Jeg ved, at jeg stadig ville kunne gøre en forskel. Det gælder både i Italien og i andre lande. Jeg ville gøre det bedre end de spillere, der er der nu, siger han og fortsætter:

- Min kontrakt udløber til december, og jeg jeg ikke, hvad der skal ske derefter, lyder det fra Zlatan Ibrahimovic.

Læs også:Stjerneagent afviser: Jeg har ikke tilbudt Zlatan til Argentina

Undervejs i sin karrieren har angriberen både i Juventus, Inter og AC Milan, og særligt sidstnævnte har tilsyneladende brug for alt, den hjælp, de kan få. Senest er Marco Giampaolo blevet fyret efter blot syv kampe i spidsen for holdet.

Zlatan Ibrahimovic kan desuden glæde sig over, at han har fået rejst en statue af sig selv i sin hjemby, Malmø, som han netop har været hjemme for at afsløre.

Læs også:United-legende vil have Pogba videre: Agenten er en skændsel

Læs også:Zlatan tilbyder sig til United: Jeg kan nemt spille i Premier League

Læs også:Zlatan Ibrahimovic er godt træt af MLS' ligastruktur

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...