• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere Liverpool-spiller stukket ned

Foto: Getty Images

Andre Wisdom havde en forfærdelig oplevelse, da han var på vej ud af sin bil.

Af tipsbladet.dk

Den tidligere Liverpool-spiller Andre Wisdom, der i dag spiller for Derby County, er blevet indlagt på hospitalet efter, at han blev stukket ned og bestjålet, da han var på vej over og besøge en bekendt.

Det skriver engelske The Sun.

Her bliver det meldt, at det skete i Toxteth i Merseyside, hvor angrebet på forsvarsspilleren kom efter fejringen af lørdagens sejr over Reading på 2-1, og meldinger fra kilder fortæller, at situationen var helt uprovokeret.

Her skulle skaderne fra mødet med voldsmanden altså have medført, at en tur på hospitalet er nødvendig, og samme kilde fortæller, at det er helt tragisk, hvad der er sket med ham.

- Det er umuligt at forestille sig, hvordan hans familie må gå igennem. All hans fans ønsker ham en god og hurtig bedring, og så er han forhåbentlig tilbage på banen igen snart, lyder det fra kilden.

Andre Wisdom skiftede til Derby fra Liverpool i 2017 efter, at den 27-årige spiller havde været en del af Liverpool siden han var 14 år gammel.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...